به گزارش سرویس استانهای خبرگزاری حوزه، در این مراسم حجتالاسلام سیدحسین تقوی امام جمعه ساوه در سخنانی گفت: دشمن تاکنون نتوانسته است مفاهیم انقلاب و آنچه باعث حضور مردم در صحنه شده است را درک کند.
وی افزود: در آغاز انقلاب اسلامی تاسوعا و عاشورای حسینی موجب شد تا شاه از مردم ضربه بخورد و در عاشورای 88، نیز عزاداری امام حسین(ع) بود که فتنه را رسوا کرد.
امام جمعه ساوه با بیان اینکه امام خمینی(ره) روش حکومتداری غربی را به چالش کشید، ادامه داد: امام راحل دیدگاه جدایی دین از سیاست، دین از ملت و تکثرگرایی را به چالش کشید و وحدت شیعه و سنی را مطرح کرد.
وی با اشاره به اهمیت نهادهایی که از سوی رهبر کبیر انقلاب تاسیس و راهاندازی شدند، یادآور شد: این نهادها مانند سپاه پاسداران، بنیاد شهید و بنیاد جانبازان باقیات الصالحاتی بودند که از سوی امام(ره) راهاندازی شدند.
حجتالاسلام تقوی با بیان اینکه امام راحل شیوه حکومتداری غرب را قبول نکرد، گفت: نظام حکومتی ایران برخاسته از حوزههای علمیه بود و برای خروج از سلطه غرب ایجاد شد. نتیجه این سیاست امام این بود که راه نفوذ غربیها به اندیشههای ادارهکننده حکومت، بسته شد.
در این مراسم همچنین حجتالاسلام داوود زارع مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی در سخنانی با بیان اینکه فعالیتهای دینی مختص آقایان نیست، اظهار داشت: حداقل تاثیرگذاری بانوان مومن در محیط خانواده است و این در حالی است که جامعه امروز به بانوان مومن و متعهد نیازمند است.
وی با اشاره به اینکه در دنیای امروز برای تربیت بشر از اختراعات استفاده میشود، ادامه داد: تربیت بشر باید بر اساس فطرت بشر باشد و تا انسان خود را نشناسد هرچه را بشناسد بیفایده است.
حجتالاسلام زارع گفت: طی یک سال از تاسیس مدیریت حوزه علمیه خواهران استان مرکزی میگذرد در این مدت مجوز تاسیس شش مدرسه علمیه خواهران در این استان اخذ شده است و این مدارس از مهرماه آینده فعالیت خود را آغاز میکنند.
وی با اشاره به حضور 150 طلبه فارغالتحصیل در شهرستان ساوه، اظهار داشت: مجوز راهاندازی مرکز تخصصی حوزوی خواهران در ساوه اخذ شده است، اما سالانه تنها ظرفیت جذب 15 نفر به این مرکز داده شده است که بسیار اندک است.